Ingelesa ikasteko 10 aholku inspiratzaileDet er ingen hemmelighed, at et pludseligt skift til onlineundervisning kan få mange studerende til at føle sig overvældet over deres akademiske succes.

At lære hjemmefra har sine udfordringer, men her er nogle tips og strategier anbefalet af USF Instructional Technology-fakultetets medlemmer James Hatten, PhD, og ​​Sanghoon Park, PhD, for at hjælpe dig med at navigere i overgangen til online læring. 

Sæt dig op til succes fra begyndelsen

1. Etabler et produktivt læringsmiljø

At arbejde med opgaver fra en nedslidt stilling og streame Netflix på samme tid er ikke ideelt, hvis du sigter efter at være produktiv. Dr. Hatten, som har specialiseret sig i online undervisning og læring, anbefaler, at eleverne vælger et område i deres hjem, der er fri for almindelige forstyrrelser.

“Sofaen er nok ikke det bedste sted at være,” siger Dr. Hatten. “Rejs dig og gå til et sted i dit hus, som du kan gøre til din arbejdsplads.” 

2. Sæt en tidsplan for udførelse og gennemgang af opgaver

At arbejde på tre kurser på samme tid kan forårsage, at en person oplever et højt niveau af stress, men dette kan undgås, hvis du afsætter specifikke tider til at arbejde på hver klasse. Et eksempel, Dr. Hatten delte, er at arbejde på en klasse mellem kl. 11.00 og 15.00. Denne tidsplan giver eleverne mulighed for at skabe en type struktur, som man ofte ser med traditionelle, personlige klasser.

“Min overbevisning er, at de fleste mennesker ender med enten at udsætte eller blive for involveret til, at de ikke vil lukke (deres computere) fra,” siger Dr. Hatten. “Så hav et bestemt tidspunkt af en slags.”

Ud over den tid, du afsætter til at udføre opgaver, foreslås det også, at du har en fast tid til at se over opgaverne for hver enkelt af dine klasser, så du kan oprette en dagsorden for hver uge. Når du gør dette, glemmer du ikke fejlagtigt at aflevere noget.

3. Søg virtuelle interaktioner med dine jævnaldrende

At studere med en gruppe kammerater på biblioteket eller blot at modtage afklaringer på stedet fra klassekammerater er naturligvis ikke muligt i denne tid. Men at danne virtuelle interaktioner gennem platforme som GroupMe eller Microsoft Teams er en gennemførlig handling, du kunne tage for at bevare denne følelse af samarbejde og fællesskab. 

4. Brug ‘chunking’-strategien til at uddele opgaver

Udtrykket “chunking” refererer til at tage en stor opgave eller en stor mængde information og dele den op i mindre enheder. I stedet for at stirre på en computerskærm i tre timer ad gangen, foreslår Dr. Hatten, at eleverne “deler” deres tid ved at følge et bestemt mønster.

“Arbejd på én klasse, find ud af en opgave, og belønn så dig selv til sidst,” siger Dr. Hatten. “Så, hvad jeg mener med det er: Stå op, få noget kaffe, få en snack, gå en tur eller bare kom væk i en halv time. Så kom tilbage og lav den næste del.” 

Find måder at forblive motiveret på

Selvom der er forskellige trin, du kan tage for at skabe en rutine og vedligeholde produktiviteten, kan en mangel på motivation i ny og næ indtræde, og du kan finde det svært at udføre opgaven. Dr. Park, hvis forskning er fokuseret på at udvikle motiverende interventioner for onlineelever, forklarer, hvorfor netop elever kan opleve dette. 

“Online-kurser betyder i bund og grund, at man lærer adskilt fra andre,” siger han. “Følelsen af, at du er isoleret fra dine jævnaldrende og endda dine instruktører – den fysiske og følelsesmæssige afstand, forårsager mange motivationsproblemer.” 

Dr. Park opfordrer enkeltpersoner til først at erkende, når deres motivation er lav, og derefter bestemme årsagen. Nedenfor er et par strategier, han råder eleverne til at bruge.

5. Prøv at øge din interesse for arbejdet

Der kan være tidspunkter, hvor du gennemgår en opgave eller opgave, der virker ret kedelig. I stedet for at vifte med det, som dagene går, så tænk på, hvordan du kan gøre opgaven eller opgaven til en engagerende. At bruge denne strategi betyder, at du bruger din fantasi til kreativt at ændre det arbejde, du vil aflevere. 

6. Gør det arbejde, du laver online, mere personligt betydningsfuldt

Du kan opleve manglende motivation, når du føler dig uafhængig af en opgave eller opgave, der bliver givet. Dr. Park opfordrer studerende, der er konfronteret med denne følelse, til at tænke kritisk over, hvordan denne opgave kan være nyttig til at hjælpe dem i fremtiden. 

“Du er nødt til at finde en måde at forbinde opgaven med det, du allerede er interesseret i,” sagde Dr. Park. “Hvis du er på kandidatniveauet, kan du overveje at bruge de afsluttede opgaver eller opgaver til konferencepræsentationerne.”

7. Forestil dig, at du er på vej mod at mestre emnet 

Denne form for snak udføres, når du tænker højt om de mål, du forsøger at opnå. Samtalen med dig selv kan som regel begynde sådan: Hvad opnår jeg ved at løse denne opgave? 

Dr. Park deler et eksempel på, hvordan besvarelsen af ​​dette spørgsmål kan give et kontinuerligt svar, der starter med den kredit, du optjener for opgaven, derefter den karakter, du får ved at tage kurset og til sidst slutter med at få det drømmejob, du har efter endt uddannelse. . 

“At tænke sådan er det, der får dig til at sige: Det er ikke noget, jeg skal gøre, det er noget, jeg skal gøre for at nå mine mål,” siger Dr. Park.

Hold en positiv sindstilstand

8. Løs problemer på egen hånd

Når du tilpasser dig at arbejde online, er det vigtigt at huske, at de fleste spørgsmål kan besvares, når du læser instruktionerne omhyggeligt, og når du gennemgår hvert modul ordentligt. Selvom professorer er parate til at besvare dine spørgsmål, i stedet for at sende flere e-mails i løbet af dagen for hvert problem, du står over for, kan det være mere produktivt først at prøve at løse problemet selv gennem en Google-søgning.

9. Fokuser på din egenomsorg

Det er helt forståeligt, hvis du skal træde væk fra computeren i et par timer, eller hvis du skal bruge en dag på at sove ind. Det er nødvendigt at tage sig tid til at komme sig, og du skal ikke have det dårligt med det.

10. Hav medfølelse med andre

Husk, at individer overalt gennemgår mange af de samme oplevelser, som du er lige nu. Hav tålmodighed over for dem, der måske ikke ved, hvordan man opsætter en videochat, eller som måske tager længere tid om at tilpasse sig denne “nye normal”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.